Športové organizácie a daň z príjmov
Športové organizácie, ktoré vyvíjajú činnosť podľa zákona č. 83/1990 Zb. o združovaní občanov v znení neskorších predpisov. Typy športových organizácií: športový klub a športový oddiel. Zdaňovanie športových organizácií. Dary ako jeden zo spôsobov financovania činnosti športovcov a organizácií. Sponzoring. Reklama.