Komentár k novele zákona o daňových orgánoch
Od 1. mája 2002 je účinný zákon z 13. marca 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 150/2001 Z.z. o daňových orgánoch a dopĺňa zákon č. 440/2000 Z.z. o správach finančnej kontroly a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré ďalšie zákony, ktorý prináša výrazné zmeny v organizácii daňových orgánov. Zriadenie nových daňových orgánov. Úrad daňového preverovania. Daňový úrad pre vybrané daňové subjekty.