Zákon č. .../2002 Z.z. z 13. marca 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 150/2001 Z.z. o daňových orgánoch ...
Zákon č. .../2002 Z.z. z 13. marca 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 150/2001 Z.z. o daňových orgánoch a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 440/2000 Z.z. o správach finančnej kontroly a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré ďalšie zákony.