Zákon č. .../2002 Z.z. z 15. marca 2002 o elektronickom podpise a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Znenie zákona č. .../2002 Z.z. z 15. marca 2002 o elektronickom podpise a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Tento zákon upravuje vzťahy vznikajúce v súvislosti s vyhotovovaním a používaním elektronického podpisu, práva a povinnosti fyzických osôb a právnických osôb pri používaní elektronického podpisu, hodnovernosť a ochranu elektronických dokumentov podpísaných elektronickým podpisom.