Dôvodová správa k návrhu zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o dani z pridanej hodnoty
Dôvodová správa k návrhu zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o dani z pridanej hodnoty. Právna úprava dane z pridanej hodnoty. Zhodnotenie súčasného stavu. Všeobecná časť. Osobitná časť - K jednotlivým článkom zákona.