Premena s.r.o. na akciovú spoločnosť
Od 1.1.2002 upravuje Obchodný zákonník novým spôsobom transformáciu obchodných spoločností a zjednodušuje postup pri zmene právnej formy obchodnej spoločnosti. Základné predpoklady rozhodnutia o zmene právnej formy s.r.o na a.s. Vklad jednotlivých spoločníkov do a.s.