Evaluation of chosen benefits on environment and landscape coming from Czech agriculture - Křůmalová, Veronika
Cieľom štúdie bolo vykonanie ohodnotenia verejných statkov pochádzajúcich z poľnohospodárstva. Hodnoteniu predchádzalo rozhodovanie, ktoré poľnohospodárske aktivity budú predmetom kvantifikácie a aké metódy je možné aplikovať vzhľadom k dostupnosti dát. Výber verejných statkov vychádzal z najvýznamnejších podpôr poľnohospodárskej politiky ČR.