Evaluation of agri-environmental policy delivery system on regional level - case study in Bílé Karpaty - Pražan, Jaroslav
Zodpovedanie niektorých otázok spojených s implementačným procesom implementácie nástrojov politiky EÚ. V Bielych Karpatoch bola uskutočnená prípadová štúdia, ktorá sa zaoberala konfliktom medzi ochranou prírody a krajiny a poľnohospodárstvom. Boli študované aspekty "dohody" o politike a jej potenciálnych zmenách v závislosti na zavedenie právnych predpisov EU v oblasti agroenvironmentálnej politiky v ČR.