Consequences of applying the Conception of the Agricultural and Food Policy to the year 2005 and effects of the optimized allocation of production in the Slovak Republic - Božík, Marian
Popis využitia modelu AGRO-3 SR pre modelovanie potravinových reťazcov v Slovenskej republike a modelu ALOKA pre optimálne rozmiestenie domácej poľnohospodárskej produkcie vypočítanej modelom AGRO-3 SR do 4 regiónov SR pre simuláciu dopadu rôznych typov agrárnej politiky na efektívnosť slovenského poľnohospodárstva v strednodobom horizonte do roku 2005. Formulovanie a vyhodnotenie 4 scenárov pre model AGRO-3 SR a dve alternatívy A a B pre model ALOKA. Výsledky simulácie.