V marci sa bilancia zahraničného obchodu zlepšila - Apolen, Peter
Zastavenie nárastu schodku zahraničného obchodu SR v marci 2002. Rýchlejší rast dovozu ako vývozu, v marci nastal obrat. Názory analytikov na marcový vývoj zahraničnoobchodnej bilancie. Pokles dovozu nerastných surovín a vozidiel a dopravných zariadení. Príčiny nepriaznivej situácie v slovenskom exporte. Prognóza zlepšenia zahraničnoobchodnej bilancie v druhom polroku r. 2002.