Slovenský trh Siemens potešil - Kremský, Peter
Hospodárenie obchodnej spoločnosti Siemens, s.r.o. Bratislava v r. 2001. Spoločnosť je oficiálnym zastúpením nemeckého elektrokoncernu na Slovensku. Tržby a zisk firmy. Nové investície spoločnosti. Hlavnou aktivitou Siemensu v SR nie je obchod, ale výroba. Čo láka investorov na Slovensko.