Formalised risk identification and evaluation models application in the conditions of agricultural enterprises - Římovská, Pavla
Uplatňovanie interných útvarov controllingu a auditu v podnikoch ČR. Informácie o úlohe a princípoch riadiacich nástrojov, ktoré poskytuje controlling a interný audit pre správu finančné riadenie podniku. Aplikácia nástrojov interného controllingu a využívanie výsledkov hodnotenia rizík interným auditom ako moderná koncepcia využívania kontroly v riadení podniku a zvyšovania úrovne kompetentnosti manažmentu.