Poisťovňa Ergo stojí pred zmenou názvu i majiteľa - Záborský, Ján
Poisťovňa Ergo, a.s. Bratislava stojí pred zmenou akcionárskej štruktúry. Belgická KBC Insurance prevádza v Ergu hĺbkový prieskum. Podľa jeho výsledku sa rozhodne o kúpe druhej polovice akcií, ktoré sú v rukách Prvej slovenskej investičnej skupiny, a.s. Bratislava. Ergo podľa všetkého čaká aj zmena názvu. Peripetie ČSOB v Česku pri získavaní IPB Pojišťovne. Predpísané poistné poisťovne Ergo, a.s. Bratislava.