Veľa rečí bez potrebných skutkov - Krištofičová, Dagmar
Nedostatky a zásadné chyby súčasného dôchodkového systému na Slovensku. Koncepcia reformy sociálneho zabezpečenia. Model dôchodkovej reformy v Čile. Prednosti čílskeho modelu. Dôvody pre zmenu dôchodkového systému na Slovensku. Základné dôchodkové systémy v krajinách V4.