Ako štát prichádza o miliardy - Handzo, Juraj
Definícia čierneho alkoholu. Formy produkcie čierneho alkoholu. Machinácie s dovozom liehu. Nelegálne výrobne alkoholu. Opatrenia pre zamedzenie nelegálnej výroby a dovozu čierneho alkoholu.