Riziká menového vývoja - Onuferová, Marianna
Slovenskú korunu ovplyvňuje čakanie na výsledok volieb. Vývoj kurzu USD k SKK. Vývoj kurzu EUR k SKK. Vplyv českej koruny na slovenskú. Vzťah eura k americkému doláru.