Sporo Asset Management predáva len cez pobočky materskej banky, ale rekordne - Kyselý, Ľubor
Krach nelicencovaných spoločností priniesol viac klientov správcovským spoločnostiam so silným zázemím. Najväčší prílev prostriedkov bol do najmladšej domácej správcovskej spoločnosti Sporo Asset Management, správ. spol., a.s. Bratislava. Spoločnosť predáva podielové listy výhradne prostredníctvom pobočiek materskej banky. Peňažné a dlhopisové fondy štandardne neposkytujú také výnosy ako akciové fondy, ale sú aspoň chránené pred prudkými prepadmi.