Regional development as a presumption of general development of society - Homolka, Jaroslav
Vymedzenie možných prístupov regionálneho rozvoja. Charakteristika a porovnanie úrovne regionálnej politiky v Európskej únii a v ČR. Vytváranie potrebných predpokladov pre uplatňovanie princípov účelnej regionálnej politiky. Štruktúrna a regionálna politika EÚ. Regionálna politika ČR.