Lízing po novele zákona o daniach z príjmov - Kalmanová, Vlasta
Zmeny v oblasti finančného a operatívneho lízingu z pohľadu novely zákona o daniach z príjmov. Podstata lízingu a jeho právna úprava. Lízing ako daňový výdavok. Praktické príklady.