Globalizace a ekonomický růst - Jeníček, Vladimír
Nová ekonomika a hospodársky rast. Technologické zmeny a postupujúce globalizačné procesy. Riziká globalizácie. Asymetria globalizácie. Ekonomický rast. Sociálna asymetria. Ekológia. Informačná demokracia. Problémy globalizácie. Vplyvy globalizácie.