Cenu SPP mohol ovplyvniť nejednotný názor politickej scény - Kisztner, Milan
Stredoeurópsky inštitút pre ekonomické a sociálne reformy (INEKO) prináša výsledky projektu Hodnotenie ekonomických a sociálnych opatrení (HESO) za prvý štvrťrok 2002 za krajiny V4 - Česká republika, Poľsko, Maďarsko a Slovensko.