Demokracia včera, dnes a zajtra - Beneš, Eduard
Výňatky z knihy E. Beneša o demokracii. Psychológia zlej demokracie a zlého straníctva je predovšetkým psychológiou jej tlače. Charakteristika straníckej tlače. Znechucovanie a demoralizovanie. Povrchné kritizovanie. Snaha o zlepšenie, zdokonalenie a obrodenie politického straníctva.