Trh si získavajú nové idey trendy vo výrobe nealkoholických nápojov - Jureš, Vladimír
Prieskum spotreby minerálok a nealkoholických nápojov na Slovensku za rok 2000 a 2001. Globálne trendy v odbore nealkoholických nápojov. Úspešné nápoje zajtrajška. Trendové nápoje s prídavným úžitkom.