Degrees of costs effectiveness - Střeleček, František
Vplyvy zmeny vlastných nákladov na zmenu zisku sledovaného podniku. Teoretické vymedzenie oblasti problematiky. Popis vzorcov potrebných pre výpočet používaných ukazovateľov a ďalej je na vzorcoch a grafoch načrtnutý ekonomický účinok stupňov efektívnosti vlastných nákladov, z ktorých každý je charakterizovaný piatimi bodmi v ktorých sú vyhodnotené a popísané sledované ukazovatele.