Role sociálních služeb v úsilí o udržitelný sociální rozvoj - Koldinská, Kristina
Používanie pojmu "udržateľný rozvoj" už aj v sociálnopolitickej oblasti. Zmena koncepcie sociálnych systémov. Potreba moderných sociálnych služieb v ČR. Transparentnosť a orientácia na klienta.