Nepriateľský vyjednávač - Adamková, Hana, 1969-
Situácie, kedy manažéri pristupujú k obchodnému vzťahu ako k súťaži, ktorá strana vyhrá viac na úkor druhej strany. Základný profil manažéra s nepriateľským štýlom.