Optimální komunikace aneb co je asertivita - Praško, Ján
Obsahové vymedzenie pojmu asertivita. Vzťah asertivity a agresivity. Výhody asertívneho správania sa. Ciele pasívneho a asertívneho správania sa. Praktický príklad.