Cesta k svetovosti euro - paralelná mena aj na Slovensku? - Fidrmuc, Jaroslav
Príčina podhodnotenosti a slabosti eura v porovnaní s americkým dolárom. Záujem o euromenu na Slovensku rastie. Euro ako paralelná mena v kandidátskych krajinách.