Funkčné využitie viacvýznamových slov - Findra, Ján
Delenie a využitie viacvýznamových slov. Ide o homonymá a polysémické pomenovania. V systémovej rovine je medzi nimi zreteľný rozdiel, ako výrazové prostriedky sa do istej miery zbližujú. Ich funkčné využitie v jazykových prejavoch je v mnohom podobné.