Maloobchod versus hypermarket - Bartl, Jaroslav
Malé obchodné jednotky versus obchodné reťazce. Predpoklady pre úspešné konkurovanie malých obchodov super a hypermarketom. Tréning predavačského tímu a súťaživosť.