Obchod Slovenska s Japonskom oponuje oficiálnym štatistikám - Smiešny, Jaroslav
Slovenské a japonské oficiálne údaje o slovensko-japonskom obchodnom obrate si oponujú. Obchodná bilancia Slovenska s Japonskom. Japonský dovoz z reformnej Európy. Význam skutočného objemu slovensko-japonského obchodu.