Úplné znenie zákona o rezervách a opravných položkách
Úplné znenie zákona č. 368/1999 Z.z. o rezervách a opravných položkách. Tento zákon upravuje na účely zistenia dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb spôsob tvorby a výšku rezerv a opravných položiek, ktoré sú výdavkami (nákladmi) vynaloženými na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov daňovníkov dane z príjmov fyzických a právnických osôb.