Manažerské vzdělávání je klíčem ke konkurenceschopnosti v EU - Čichovský, Ludvík
Informácie a ich hodnota. Meranie hodnoty informácií. Informácie a manažérske vzdelávanie. Koncepcie manažérskeho vzdelávania v EÚ.