Lobbing alebo politický marketing? - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vymedzenie pojmu politický marketing. Spoločné črty politického marketingu a marketingu v podnikateľskom svete. Základné pravidlá úspešnej politickej kampane. Politická reklama.