Železiarne Podbrezová, a.s. analýza spoločnosti
Charakteristika spoločnosti Železiarne Podbrezová, a.s. Jedna z najmodernejších oceliarní v Európe vyrábajúca oceľ na báze šrotu, oceľové bezšvíkové rúry a výrobky z rúr. Od roku 1995 kladné hospodárske výsledky spoločnosti. Teritoriálna štruktúra predaja. Významné investície spoločnosti. Finančná situácia spoločnosti.