Úplné znenie zákona o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností
Úplné znenie zákona č. 318/1992 Zb. v znení neskorších zákonov a zákona č. 107/2002 Z.z. o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností.