Postup stanovenia všeobecnej hodnoty nehnuteľností a stavieb
Príloha č. 3 k vyhláške č. 86/2002 Z.z. o stanovení všeobecnej hodnoty majetku, ktorá nadobudla účinnosť 1. marca 2002. Základné pojmy a názvoslovie. Základné postupy ohodnocovania nehnuteľností a stavieb. Technická hodnota nehnuteľností a stavieb. Výpočet všeobecnej hodnoty (VŠH). Výpočet všeobecnej hodnoty vecných bremien.