Doprastav, a.s., Bratislava analýza spoločnosti - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti Doprastav, a.s., Bratislava. Hlavná činnosť spoločnosti - realizácia cestných, diaľničných a železničných stavieb. Najvýznamnejšie investície spoločnosti. Hospodársky výsledok.