Zákon o reťazcoch je v druhom čítaní - Hinková-Dibarborová, Andrea
Názory, pripomienky a stanoviská odborníkov k zákonu o obchodných reťazcoch - Praktiky, ktoré sú bežné?! Priestor na diskusiu. Obchodníci vyzvali poslancov. Intraco o reťazcoch s reťazcami.