Revízia spotrebného koša ŠÚ SR - Gavura, Miroslav
Revízia spotrebného koša uskutočnená v roku 2001 Štatistickým úradom SR. Vplyv revízie na infláciu. Charakteristika nového spotrebného koša. Zmena štruktúry výdavkov domácností. Porovnanie štruktúry spotrebného koša s okolitými krajinami. Sektorové členenie spotrebného koša. Vplyv revízie spotrebného koša na výšku vykazovanej inflácie.