Úvery podnikom a obyvateľstvu skutočne vykazované a upravené časové rady - Čársky, Rastislav
Operácie a skutočnosti, ktoré ovplyvnili štatisticky vykazovaný objem úverov podnikom a obyvateľstvu. Operácie súvisiace s reštrukturalizáciou vybraných obchodných bánk. Zmeny vykazovaného stavu úverov podnikom a obyvateľstvu v dôsledku ukončenia činnosti niektorých bankových subjektov.