Kto je lojálny zákazník? - Bachratý, Ján
Theodore Levitt ako prvý teoretik a praktik v oblasti riadenia marketingu. Spôsoby úspechu v konkurencii podľa Levitta. Spôsoby a prístupy k osloveniu zákazníka. Použitie propagačných nástrojov. Komunikácia.