Rozvoj poistného trhu na Slovensku v rokoch 1993-2000 - Kafková, Eva
Vývoj priemerného prijatého poistného na obyvateľa a priemernej mesačnej mzdy v rokoch 1993-2000. Transformácia zákonného poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla. Bankopoistenie - súčasť transformujúceho sa finančného trhu - rozvoj formou kooperácie poisťovní a bánk.