Zo seminára o rovnosti odmeňovania žien a mužov Bratislava 24. - 25.1.2002 - Barošová, Margita
Seminár "Rovnosť odmeňovania žien a mužov" sa konal 24.- 25. januára 2002 na MPSVR SR v Bratislave. Témy seminára. Príčiny mzdových rozdielov medzi ženami a mužmi. Odstraňovanie rozdielov v odmeňovaní žien a mužov. Legislatíva EÚ a domáca legislatíva. Kolektívne vyjednávanie a zamestnanecké zmluvy. Kontrola rovnosti odmeňovania.