Marketingové pojetí úspěšnosti firem v EU a v ČR - Čichovský, Ludvík
Úspešnosť (achive success) je podnikateľskými subjektami registrovaných v ČR a firmami podnikajúcich alebo registrovaných v Európskej únii chápaná odlišne. Integrácia ČR do EÚ a chápanie pojmu úspešnosť. Marketingová filozofia hodnôt a triáda úspešnosti. Triáda úspešnosti v chápaní firiem z EÚ.