Marketingový zprostredkovatel a e-byznys - Kočí, Ivo
Obsahové vymedzenie pojmu marketingový sprostredkovateľ. Vytváranie marketingových ciest. Marketingoví sprostredkovatelia a informačné technológie. Praktické skúsenosti spoločnosti Snap-On a IngramMicro. Ciele marketingových sprostredkovateľov.