Marketingová konkurenceschopnost firem v ČR a v EU - Čichovský, Ludvík
Pokračovanie príspevku o rozdielnom chápaní marketingu a úspešnosti podnikateľských subjektov v Čechách a v Európskej únii. Marketingové triády. Aplikácia a ciele triád. Roviny konkurencieschopnosti. Dôsledky rozdielného chápania uvedených pojmov medzi firmami ČR a EÚ. Východiská pre zlepšenie vnútorných podmienok konkurencieschopnosti českých firiem.