Rétoriku liberalizácie nahradiť jej realitou - Podstupka, Ivan
Rozhovor so štátnym tajomníkom ministerstva hospodárstva Petrom Brňom o liberalizácii svetového obchodu. Závery ministerskej schôdze OECD. Úloha SR pri príprave ďalšieho kola rokovaní. Rast obchodu krajín OECD s tovarom a službami 1985-2000.