Odvetvové a podnikové aspekty slovenského vývozu - Sršňová, Jana
Vývoj slovenského zahraničného obchodu. Pohľad na slovenský vývoz v oblasti odvetvovej a podnikovej štruktúry. Odvetvová štruktúra sa výrazne nemení. Dominujú tri odvetvia: strojársky priemysel, chemický, farmaceutický a gumársky priemysel a hutnícky priemysel. Zapojenie jednotlivých podnikov do slovenského vývozu. Pozitívne a negatívne stránky vývozu v roku 2000.