Nový zákon o bankách - Kuklišová, Renáta
Nový zákon o bankách bol schválený Národnou radou SR 5.10.2001 a bol publikovaný v Zbierke zákonov SR ako zákon č. 483/2001 Z.z. Základné ustanovenia. Všeobecné ustanovenia o bankovom dohľade. Bankové povolenie. Organizácia, riadenie, požiadavky na podnikanie banky a pobočky zahraničnej banky. Opatrenia na nápravu a pokuty. Bankové tajomstvo. Konanie pred Národnou bankou Slovenska.